Zoals reeds aangekondigd geeft Rocking Horse Jr. voor de eerste keer acte de présence tijdens het mooiste truckpull evenement van het jaar. In het parc fermée wordt getoast en wordt de truck gedoopt door champagne over het trekoog te sprenkelen.

Met in het achterhoofd de wens om één keer te rijden buiten mededinging begeven rijders Arjan en Jurgen zich naar de sleepwagen. Vanwege problemen met de compressor, die er deze avond niet opzat, is een noodvoorziening gemaakt om de truck toch van voldoende lucht te voorzien. Diverse ketels op de rug van de auto geven voldoende voorraad om te kunnen rijden.

 De krachtbron van de RH jr. geeft zich al bloot tijdens het optoeren. Heftig schudt de cabine heen en weer.

Een fantastische eerste full-pull laat van menig toeschouwer de mond open vallen.

Tevreden en na felicitaties van teamleden en fanatiekelingen worden diverse waardes van meetapparatuur uitgelezen en wordt een snelle technische inspectie gedaan. Op dat moment lijkt de avond geslaagd.

Echter gaande het verloop van de wedstrijd smaakt het succes van de eerste run naar meer en stijgt de adrenaline van onze cockpit-bemanning. Er wordt besloten nogmaals te rijden. Wederom een fantastische full pull, goede meetwaarden en geen schade.

 Onder het motto “omdat ie zo mooi is” en “wij willen die nieuwe zien” zweept presentator het publiek op en wordt uit volle borst gesmeekt of Arjan en Jurgen nogmaals willen aantreden voor de sleepwagen.

Fanatiek als we zijn, gaat wederom het licht op groen en vlamt de Rocking Horse Jr. weer naar een full-pull, daar waar RH Sr. op 80 meter eindigt.

 Door de wedstrijdleiding wordt verboden om een 4e keer aan te haken voor de sleepwagen, waarmee wij een bijzonder mooi visitekaartje hebben afgegeven aan de rest van het veld, terwijl de overige teams nu alleen maar kunnen gissen waar RH Jr. geeindigd zou zijn in deze wedstrijd.

0 Likes
1043 Views

You may also like

“Terugkijkend op een prachtige historie samen, vooruitkijkend naar een schitterende toekomst!” Het truckpullingteam Rocking Horse uit Gameren, bekend van de Senior en de Junior, gaan in twee aparte teams verder. Arjan Kolbach, oprichter van het team en piloot van de Rocking Horse Junior, gaat verder met de Junior en behoudt ook de naam Rocking Horse. […]
Read More