Eindelijk, we zijn weer aan het truckpullen !!!!

Nadat we het vorige seizoen getergd werden door technische tegenslagen keken we allemaal uit naar deze wedstrijd. Hier kon de truck zich weer bewijzen en laten zien waar zij toe in staat is.

Ondanks dat het droog was deze avond, regende het toch. Turbo’s wel te verstaan, maar niet van ons! Gelukkig zijn wij nu eens niet aan de beurt.

Hopelijk pakken de aanpassingen die we gedaan hebben uit zoals we wensen. Ons insziens hebben we een leuk resultaat neergezet en zijn we tevreden.

Uitslag:

1 VTN

2 Iveco Schouten

3 Rocking Horse

4 Manne van Janne 1

Verslag en foto’s van truckpulling.nl vindt u hier.
Alle video’s staan hieronder. Sorry voor de overkill aan video’s.

 

Voor de demo konden we proeftrekken vanaf 15 uur.

 

 

 

Kwalificatie, aanvang 18 uur, gekwalificeerd

 

Proefronde tussen kwalificatie en finale, verzwaarde sleepwagen.

 

Finale!

 

 

Wielen omhoog!

 

 

0 Likes
581 Views

You may also like

Na de seizoensafsluiter in Almkerk toch nog maar besloten om met Rockinghorse senior een demowedstrijd te gaan rijden. Op zaterdagavond 20-9-2014 gaat het richting Best met Rockinghorse Senior, onze junior blijft nog op stal. We hebben dit seizoen met diverse turbo’s getest, dit alles met wisselend succes. In Best gaan we weer wat testwerk doen […]
Read More
Uitslag: 1. Verspui 2. Rocking Horse 3. TB 4. MVJ2 5. MVJ1 6. Van Walsem 7. Van Donselaar   Klik hier voor het verslag van Anton Kuijntjes op truckpulling.nl.   Wij maakten zelf de volgende video opnames. Ook hier vind je filmpjes uit denemarken.
Read More
De Truck- en Tractorpulling Renswoude wordt georganiseerd door de PJGU Woudenberg e.o. Dit jaar hebben zij voor de 13e maal het jaarlijkse evenement georganiseerd. In het truckpulling seizoen 2014 zijn de trucks van de beide VTN 9,5ton klasse uitgenodigd om te komen rijden in Renswoude. Op de vrijdagavond is er voor de 9,5ton Hobbysport een […]
Read More