Eindelijk, we zijn weer aan het truckpullen !!!!

Nadat we het vorige seizoen getergd werden door technische tegenslagen keken we allemaal uit naar deze wedstrijd. Hier kon de truck zich weer bewijzen en laten zien waar zij toe in staat is.

Ondanks dat het droog was deze avond, regende het toch. Turbo’s wel te verstaan, maar niet van ons! Gelukkig zijn wij nu eens niet aan de beurt.

Hopelijk pakken de aanpassingen die we gedaan hebben uit zoals we wensen. Ons insziens hebben we een leuk resultaat neergezet en zijn we tevreden.

Uitslag:

1 VTN

2 Iveco Schouten

3 Rocking Horse

4 Manne van Janne 1

Verslag en foto’s van truckpulling.nl vindt u hier.
Alle video’s staan hieronder. Sorry voor de overkill aan video’s.

 

Voor de demo konden we proeftrekken vanaf 15 uur.

 

 

 

Kwalificatie, aanvang 18 uur, gekwalificeerd

 

Proefronde tussen kwalificatie en finale, verzwaarde sleepwagen.

 

Finale!

 

 

Wielen omhoog!

 

 

0 Likes
815 Views

You may also like

Een 4e plaats in het algemene klassement 9,5 Ton Supersport 2012. Wie had dat kunnen denken! Zeker na deze rampzalige wedstrijd in Almkerk vanavond, waar we als 15e en laatste eindigen in het klassement. Één troost in dit verhaal; de Rockinghorse gaat glorieus ten onder met een Full Pull. Overigens hebben we 13 wedstrijden en […]
Read More
Het eerste weekend in september is de vaste datum voor de streekdagen in Almkerk. De vrijdagavond is hier altijd gereserveerd voor het VTN truckpulling klassement. Ook dit jaar is daarop geen uitzondering. Voor team Rockinghorse heeft de avond echter 2 gezichten. Waar vorig jaar Rockinghorse junior zijn schitterende debuut maakte op Europa’s grootste truckpulling evenement, […]
Read More