Op vrijdagavond arriveerden wij in Montfoort voor een reguliere puntenwedstrijd. Nadat we in Alteveer ” op gevoel” contstateerden dat de turbo’s zich goed hielden bleek bij een visuele inspectie deze week dat er toch weer een defect was aan de schoepen van de linker turbo. Na wederom een vervangend/gereviseerd apparaat te hebben geinstalleerd hielden we ons hart vast voor de vrijdagavond in Montfoort. Zou het zich weer herhalen?
Rocking Horse mocht als 4e aan de start verschijnen en met een full pull was deelname aan de wedstrijd meteen verzekerd.

Helaas gooit de linker turbo weer roet in het eten. Hij zat muurvast en we besloten niet meer aan de start te verschijnen. Helaas stond de auto dus alweer (en als eerste) op de dieplader.

We zullen ons moeten beraden welke stappen we gaan nemen want tot nu toe heeft dit seizoen ons al meerdere turbo’s gekost!

Verder een leuke wedstrijd. Bij de kwalificatie vielen 2 teams af. Na de eerste ronde mochten 7 teams door naar de 2e ronde en 3 teams plaatsten zich voor de super finale. Flinke technische problemen voor Manne van Janne 2 en Madmen die na het optoeren weggesleept moest worden. Ook VTN moest omwille van technische problemen het toneel verlaten.

Klik hier voor alle foto’s van truckpulling.nl

0 Likes
619 Views

You may also like

Rocking Horse eindigt op de 7e plaats en behoudt de 4e plek in de stand om het kampioenschap. Vanaf vandaag heeft Madmen de kampioenstitel voor 2012 zeker gesteld en voorlopig elke wedstrijd van dit seizoen gewonnen.   Wedstrijdverslag, punten en foto’s op truckpulling.nl vindt u hier.   Kwalificatie f3xpYDqDWyw” frameborder=”0″ allowfullscreen> Kwalificatie (vooraanzicht) ” frameborder=”0″ […]
Read More
Afgelopen zaterdag 18 juli 2015, terug van een jaartje weggeweest uit de VTN-competitie 9,5 ton Supersport, een spannende hete avond in het Belgische Merksplas. Zo kunnen we de wedstrijd in het kort omschrijven. Omstreeks 16.00 uur vertrekt het hele Rockinghorse span richting België. Chauffeur van dienst op de BvT combinatie is onze eigen webmaster John […]
Read More
Een moeras; zo kun je de omstandigheden afgelopen week in Leende als beste omschrijven. De puntenwedstrijd op de zandbaan van Leende is letterlijk in het water gevallen. Het regenwater van de voorafgaande week heeft duidelijk zijn sporen nagelaten op de baan.   In de aanloop naar de wedstrijd werden al de nodige vraagtekens opgeroepen, ook […]
Read More