Een zeer geslaagde vrijdagavond op het Powerweekend in Made kunnen we wel zeggen met een 3e plaats voor Rockinghorse Junior en een 4e plaats voor Rockinghorse Senior.

Het Powerweekend in Made staat bekend als 1 van de grotere toonaangevende evenementen in truck- en tractorpulling land. Ook dit jaar weet men dat waar te maken!

Op vrijdagavond start het Powerweekend in Made op 3 banen met op baan 1; de 9,5ton supersport trucks, op baan 2; de autotrek en op baan 3; de standaardklasse tractoren.

Vanavond starten we met 17 deelnemers. Onze beide Rockinghorse trucks starten na elkaar op een respectievelijk 11e en 12e plaats. Leuk om beide auto’s zo achter elkaar te zien rijden.

De kwalificatie is voor Junior en Senior geen probleem. Team Veldhuizen en Black Pearl weten met een herkwalificatie door te gaan naar de Pull-off. Goorden met de nieuwe Volvo weet zich helaas niet te kwalificeren en Vaku-puller valt uit met motorschade.

De Hyproslee wordt verzwaard en heeft weer een mooie afstelling gevonden voor de pull-off. De helft van het deelnemersveld weet niet aan het eind van de 100m komen. Onze beide Rockinghorses boenderen echter weer overtuigend naar de eindstreep.

Met 7 auto’s gaat de finale gereden worden. Om de wedstrijd wat te bespoedigen wordt besloten om met een floating finish te werken op 110m. De finalisten zijn: Madmen, de Hulk, Ruttchen, Verspui, Iveco Schouten en Rockinghorse Junior en Senior. In de finale wordt de balans van onze auto’s nog eens flink aangepast en gaan Bram en Arjan d’r eens lekker voor zitten. Beide auto’s lopen bijzonder goed vanavond en alles lijkt goed voor elkaar te zijn. Met een afstand van 92,76m weet Bram de Rockinghorse Senior naar een 4e plaats te rijden vanavond. Rockinghorse Junior weet zich met 98,93m op een 3e plaats te rijden en komt daarmee op het podium hier in Made.

Een superfinale wordt gereden door de Hulk en Madmen. De Hulk weet met een afstand van 105,31m een 2e plaats te veroveren. De Madmen weet met 118,39m zich op een overtuigende 1e plaats te rijden.

Zoals gezegd; een prachtig resultaat hier op het Powerweekend in Made voor team Rockinghorse.

Morgen staat puntenwedstrijd nr.2 van dit weekend op het programma in Renswoude. Maar eens kijken wat de dag van morgen ons weer gaat brengen, het resultaat van vanavond neemt niemand ons meer af; topavond!!

 

 

 

 

Kwalificatie Sr.

Kwalificatie Jr.

Pull Off Sr.

Pull Off Jr.

Finale Sr.

Finale Jr.

Wederom een compilatie van het ScaniaPulling kanaal

 

0 Likes
843 Views

You may also like

Afgelopen zaterdag 18 juli 2015, terug van een jaartje weggeweest uit de VTN-competitie 9,5 ton Supersport, een spannende hete avond in het Belgische Merksplas. Zo kunnen we de wedstrijd in het kort omschrijven. Omstreeks 16.00 uur vertrekt het hele Rockinghorse span richting België. Chauffeur van dienst op de BvT combinatie is onze eigen webmaster John […]
Read More
Verslag en foto’s op truckpulling.nl staan hier. Rocking Horse eindigt op de 8e plaats en behoudt de 3e positie in het NK.   Video’s hieronder: Kwalificatie Finale Superfinale
Read More
Laat, later, laatst…! Laat.. begon de wedstrijd; later… werd het vanzelf en half 2 ‘s-nachts, het laatst ooit dat de we de auto’s geladen hebben om terug richting Gameren te vertrekken. De wedstrijd in Odijk werd op vrijdagavond 31juli verreden onder een heerlijk avondzonnetje. Een mooi en goed verzorgt evenementen terrein met twee superstrakke kleibanen […]
Read More