Aftrap seizoen 2011.

Op een baan van superkwaliteit, met het mooiste voorjaarsweer ooit een een organisatie om je pet voor af te nemen is het seizoen dan eindelijk echt begonnen in Herwijnen.

Na de openingsrun van organisator Peter de Fockert met een 3-assig legervoertuig kon de wedstrijd beginnen. Bijna compleet verscheen het vernieuwde 9,5 tons klassement aan de start. Helaas zijn de FTF en de Black Widow nog niet gereed om te kunnen rijden.

De eerste rondes waren toch wel even aftasten voor de sleepwagen, want de baan was toch wel dusdanig gripgevend dat er met wat extra gewicht moest worden gespeeld. Helaas was het voor No Risk No Fun snel afgelopen wegens het ontbreken van een toerentalsignaal. Later werden ook Vlastuin en van Donselaar gediskwalificeerd ivm.toerentaloverschrijding. Bij de mooi opgeknapte Volvo van De Moaskanttrekkers gaf een turbo de geest, waardoor ook zij niet meer verder konden. De rest haalde keurig de 1e  finaleronde. Ook hierin was iedereen door naar de superfinale, waar het voor zeven deelnemers uitgespeeld was. Ook onze Rocking Horse mocht toen gaan uitrusten. De pull off  was nodig voor een vijftal trucks waarin de 10 cylinder van Ruttchen heer en meester bleek en met de grootste trofee naar huis mocht.

Al met al een prachtige avond met een tevreden resultaat, voor onze eerste wedstrijd in de hoogste klasse.

Na afloop hebben we ons raspaardje in een toegift aan het publiek zijn naam nog even eer aan laten doen in een run  met een supermooie wheely.

Klik op deze link voor de uitslagen op de website van truckpulling.nl

 

 

 

 

 

0 Likes
863 Views

You may also like

Uitslag: 1. Verspui 2. Rocking Horse 3. TB 4. MVJ2 5. MVJ1 6. Van Walsem 7. Van Donselaar   Klik hier voor het verslag van Anton Kuijntjes op truckpulling.nl.   Wij maakten zelf de volgende video opnames. Ook hier vind je filmpjes uit denemarken.
Read More
Op 22 maart zijn we weer te gast in Nederhemert met de Rocking Horse jr. Rocking Horse sr.  is helaas nog niet in staat om te rijden omdat nog niet alle benodigde onderdelen binnen zijn. Op deze natte en frisse dag voelt driver Arjan voelt de jr. flink aan de staart en de koppeling blijkt […]
Read More
Zaterdagavond de 22e september kwam de Rockinghorse weer in actie tijdens een demo in Rijsbergen. Met een handjevol supporters waren we aanwezig om de Rockinghorse zijn verrichtingen gade te slaan. Met een vijftal trucks uit de 9,5T supersport en nog eens 5 van de 9,5T hobbysport zijn we vanavond te gast bij onze gezellige vrienden […]
Read More