Een druk weekend met vrijdag een demo op de Megapull in Stroe en vandaag een puntenwedstrijd in Geffen.

Op vrijdagavond heeft senior met onze 2e rijder Jarno een prachtige beker in de wacht gesleept.

 

Met een 3e plaats op zak en een goed lopende Senior gaat vanavond de puntenwedstrijd  “Trucktrek Maasdonk” verreden worden. Rond kwart voor zeven gaan beide 9,5 tons klassementen van start. De kwalificatie van onze beide trucks loopt vrijwel probleemloos. In de 1e pull-off komt junior na 2 herstarts echter niet verder dan 10,76m. Op één of andere manier komt de motor niet lekker op toeren en kan daarom niet goed uit de startblokken komen. Besloten wordt om het deze ronde voor gezien te houden. In het Parc Fermé gaan we kijken of we snel een oorzaak kunnen vinden.

 

In de tussentijd gaat de senior zijn rondje doen in de 1e pull-off. Senior gaat goed van start maar komt helaas niet verder dan 98,30m. De snelheid was niet genoeg om een full-pull te halen.

 

Met een 9e plaats voor senior en een 16e plaats voor junior valt het vanavond toch wat tegen. De concurrentie doet het vanavond een stuk beter, maar “Sometime you Win and Sometime you Lose” geldt ook voor truckpulling.

 

Als sluitstuk op de avond wil Arjan toch nog even voor de Forfarmers sleepwagen om te kijken waarom junior tijdens de 1e pull-off niet lekker van zijn plaats af wilde komen. Deze run gaat goed en komt er zelfs voor het eerst een vuurkegeltje zichtbaar op de pijp te staan.

 

Volgende puntenwedstrijd gaat plaats vinden in Nederhemert.

 

 

Jr. kwalificatie

Jr. finale

Jr. demo korte ketting


 

Sr. kwalificatie

Sr. finale

1 Likes
1024 Views

You may also like

Verslag en foto’s op truckpulling.nl vindt u hier. Bijzonderheid: De eerste kwalifcatie van de Rocking Horse werd afgekeurd. De ballastbak op de sleepwagen functioneerde niet en het einde van de baan kwam razendsnel dichterbij. Rocking Horse wordt 6e en behoudt de 4e plaats om het NK. Video’s staan hieronder: Kwalficatie Finale Superfinale  
Read More
Laat, later, laatst…! Laat.. begon de wedstrijd; later… werd het vanzelf en half 2 ‘s-nachts, het laatst ooit dat de we de auto’s geladen hebben om terug richting Gameren te vertrekken. De wedstrijd in Odijk werd op vrijdagavond 31juli verreden onder een heerlijk avondzonnetje. Een mooi en goed verzorgt evenementen terrein met twee superstrakke kleibanen […]
Read More