Op een warme zaterdagavond in mei vindt in Geffen weer een wedstrijd plaats voor de punten. De verwachtingen van het Rocking Horse truckpulling team zijn hoog. In de afgelopen weken zijn diverse optimalisaties doorgevoerd.

Helaas begeeft de rechtse turbo het tijdens de proeftrek. Meteen wordt een team-lid met de personenauto weggezonden om een nieuwe turbo te gaan halen. Deze wordt ter plaatse gemonteerd en dit alles binnen de kwalificatie ronde. De Rocking Horse mag op de laatse nipper dus toch nog starten. Met een full pull gaat de wedstrijd dan toch beginnen.

Helaas treden er weer problemen op tijdens de eerste ronde. De Rocking Horse verliest vermogen en moet de handdoek in de ring gooien. Een snelle technische inspectie wijst uit dat de nieuwe turbo welke zeggen en schrijven 40 seconden gebruikt is het ook begeven heeft.

In Geffen kwalificeert Vlastuin zich niet voor de wedstrijd en gaat ook Rutchen Powerrr stuk welke in tegenstelling tot de Rocking Horse wordt afgesleept door de organisatie. De wedstrijd wordt gewonnen door MadMen in een finale met Verspui, Schouten en de Manne van Janne 2.

Nieuwkomers G&G en Yelow Devils rijden mee tot in de 4e ronde.

Klik hier voor het wedstrijdverslag en de uitslagen op truckpulling.nl.

 

Hieronder vindt u onze filmpjes

Rocking Horse valt stil bij start proeftrek

Full pull tijdens eerste ronde

2e keer kapot

Ook van Youtube

Kapotte turbo poging 1

 

Kapotte turbo poging 2

 

Full Pull

 

0 Likes
947 Views

You may also like

Wat een prachtige truckavond had moeten worden in Nederhemert liep toch net even anders! Zoals bekend heeft junior de laatste tijd wat problemen met de krachtbron. De laatste wedstrijd in Leende heeft dat geresulteerd in 5 kromme drijfstangen en de nodige andere onderdelen met schade. Besloten is om junior na de wedstrijd in Leende geheel […]
Read More
Rocking Horse een overtuigende 2e plaats, deze wedstrijd in Merksplas België. Hoewel er afgelopen week veel regen gevallen is; ligt het terrein in Merksplas in vergelijking met voorgaand jaar er een stuk beter bij, zeker met het avondzonnetje op de baan en het in grote getale aanwezige publiek. Aan de vooravond van de 9e puntenwedstrijd […]
Read More